OpinieLand
Een wereld van mogelijkheden wacht op jouw mening!

Wil je helpen een verschil te maken? OpinieLand is een wereldwijd panel van mensen die hun ideeën delen via online enquêtes in ruil voor geweldige beloningen.

Je kunt onze leuke en flexibele enquêtes invullen in je vrije tijd. Je verdient er geld en cadeaubonnen mee en daarnaast kun je invloed uitoefenen op een aantal van je favoriete merken.

Account aanmaken
Een account aanmaken

Creëer een account bij OpinieLand door op bovenstaande knop te klikken. Vul daarna de korte enquête in die we je per e-mail opsturen.

Deel je mening

Begin meteen je mening te delen in ruil voor beloningen! Dit is je kans om invloed uit te oefenen op de diensten en producten die je regelmatig gebruikt.

Kies je beloningen

Je mening delen is leuk en de moeite waard! Verdien cadeaubonnen voor bol.com, iTunes, Douglas en meer, of kies voor geld via PayPal. De keuze is aan jou!

De wereld draait om innovatieve ideeën. Creëer vandaag nog een account en zeg wat je denkt terwijl je geweldige beloningen verdient!


OpinieLand-leden hebben vorig jaar meer dan

aan beloningen ontvangen!

 
Hartelijk dank voor je deelname,
Het team van OpinieLand

Facebook   Youtube

Privacybeleid | Algemene voorwaarden
OpinieLand is een product van Survey Sampling International, LLC, 6 Research Drive, Shelton, Connecticut 06484 VS.


* iTunes is een geregistreerd handelsmerk van Apple Inc., Alle rechten voorbehouden. Apple is geen deelnemer in of sponsor van deze promotie.